Life in the fast lane
Élet a belső sávban

vezetői csúcstalálkozó júniusban

"Csak a konkurensednél kell, hogy gyorsabb légy!"

„Hol írjam alá?”

A képzés, ahol megtanulod, hogyan legyél szimpatikus, és hogyan zárj le sikeresen (tukmálás nélkül).

Képzeld el, hogy néhány hét alatt elsajátítod azokat a technikákat, amelyekkel 15-50%-kal nő az értékesítési eredményed.

“Mi a garancia, hogy jó lesz?”

Amíg 2020-ban a teljes magyar tréningpiac 35%-kal visszaesett a COVID miatt, mi abban az évben 25%-ot nőttünk, 2021-ben 50%-ot, majd utána 2022-ben további 40%-ot.

A rajt előtt egy kérdésünk van: az egyéni, vagy a csapatod eredményeit húznád fel?

A gyengeségeidet erősítjük. Az erősségeidből pedig a legkisebb rejtett potenciált is kihozzuk.

Mondok valamit. Valószínűleg nem a lezárásnál csúszik ki a kezedből az ügyfél.

Jóval előbb, csak nem veszed észre.

Éppen ezért az első és legfontosabb feladatunk kideríteni, hogy a folyamat melyik részén akadsz el igazából. Amikor ez megvan, akkor magasabb fokozatba kapcsolunk, és addig megyünk, amíg magabiztosan tudod irányítani a teljes értékesítési folyamatot az időpont egyeztetésétől az újraértékesítésig – mert a lezárásnál megállni kihagyott ziccerek sorozata lenne.

Alaposan kivesézzük azokat a területeket, amelyek bicegnek nálad

Értékesítési taktika

Időpontegyeztetés

Ügyféltípusokra hangolt kommunikáció

Emberismeret

Kapcsolat-, és érdeklődésépítés

Kérdezéstechnika

Prezentációs technika

Kifogáskezelés technika

Lezárástechnika

Áralku kezelése

Ügyfelekre szabott értékesítési stratégia

Magabiztos fellépés

Ha rá tudsz bökni a felsoroltak közül legalább egy dologra, amiben szerinted van hova fejlődnöd, akkor biztos vagyok benne, hogy az értékesítési képzésen tanultakkal növelni fogod az eredményeid.

(Ha pedig úgy érzed, minden területen profi vagy, akkor küldd el a jelentkezésedet a comline@comline.hu címre, mert a kiváló értékesítőket mindig örömmel vesszük be a csapatba.)

Kulcs a sikeres értékesítéshez videó sorozat

200%-os garanciát vállalunk!

100% elégedettségi
garancia

Meggyőződésem, hogy már az első nap olyan tudást kapsz, aminek gyakorlatba ültetésével jobb értékesítő leszel. De ha mégis úgy érzed, hogy nem azt adjuk, amire számítottál és ezt az első nap végén jelzed, akkor visszafizetjük a képzésed díját. Az egészet.

Az pedig természetes, hogy nem nézünk rád rossz szemmel, hanem elfogadjuk és tiszteletben tartjuk
a véleményedet.

100% sikerességi
garancia

„A puding próbája az evés.”

A legjobbnak tűnő tréning is csak akkor ér valamit, ha a gyakorlatban bizonyít. Éppen ezért, ha a képzés utáni, előre egyeztetett időszakban nem érsz el legalább 10%-os növekedést a korábbi, azonos időszakhoz képest akkor visszaadjuk a tanfolyam árát.

Igen, ebben az esetben is az egészet.

Így hívjuk elő a benned lakozó, eredményes értékesítőt

01

01 —

Elküldöd az adataidat és az igényeidet, amiből nagyvonalakban már látjuk, mire van szükséged. Elkészítjük a személyre szóló megoldási javaslatunkat. Megegyezünk és belevágunk közösen a képzésbe.

02

02 —

Személyesen is megismerjük egymást. Az első alkalommal megkapod a képzésed teljes anyagát (azaz a könyvet, a munkafüzetet és a hanganyagokat, amelyeket bármikor elő tudsz venni, ha felelevenítenéd a tanultakat).

03

03 —

Minden héten találkozunk, de figyelünk rá, hogy a saját tempódban haladj, tanulj és fejlődj. Mindig lesz melletted egy szakértő, akitől bátran kérdezhetsz, ha valamit nem értesz vagy csak elbizonytalanodtál.

04

04 —

Azt veszed észre, hogy várod a következő alkalmat, mert élvezed a tanulást. Nemcsak azért, mert logikus válaszokat kapsz és nemcsak azért, mert senki nem siettet (vagy hátráltat). Hanem azért, mert minden modulban kipróbálod a tanult technikáka – először tét nélkül, hogy éles helyzetben minden simán menjen.

05

05 —

Az elmélet, gyakorlat és gyakornokság mesterhármasra a személyes coachinggal tesszük fel a pontot (vagyis tökéletesre csiszoljuk a tárgyalástechnikádat).

06

06 —

A képzés végén azzal a nyugalommal engedjük el a kezedet, hogy mindent megtanítottunk, ami ahhoz kell, hogy magabiztosan tárgyalj, kezeld a kifogásokat és a jó kérdéseket tedd fel.

Az egészben az a legjobb, hogy pár héten belül a saját szemeddel látod, hogy jobb
eredményeket érsz el, és hiszel magadban annyira, hogy egyre nagyobb célokat
tűzz ki – amiket el is érsz, ha beleteszed a munkát.

Pár perc és megkapjuk az üzeneted

Mielőtt kitöltöd az űrlapot fontos, hogy tudd, nem dolgozhatunk együtt, ha illegális üzletben, szexiparban, drog-kereskedelemben utazol, vagy nem versenypiaci környezetben pl.:állami egészségügyben, önkormányzatnál dolgozol.

Egyébként örömmel és egy neked összekészített tudásanyaggal várunk, ha egy jól megalapozott termékismerettel aktívan értékesítesz és
kíváncsi vagy, mennyit tudunk kihozni belőled.