Egyszer fenn, egyszer lenn az üzleti életben​

Ez a tanfolyam segít, hogy megértsd és megoldd azokat az élethelyzeteket, amik hirtelen csak úgy becsúsznak. Megértsd miért van az, hogy egyik pillanatról a másikra a nagyon jó dolgok hirtelen nagyon rosszá válnak. Megold az életednek az állandó hullámzását a jó dolgokról a rossz felé és újra.

A tematikát úgy állítottuk össze, hogy a tanfolyam végeztével megérted mitől váltakoznak a jó és rossz dolgok hirtelen egyre nagyobb kilengéssel. Miután meglátod az összefüggéseket hatékonyan tudod megoldani az ezt kiváltó élethelyzeteket.

Mikor éri meg neked ez a tanfolyam?

Célunk a képzéssel, hogy megértsd mitől alakul ki ez a negatív mókuskerék és felül kerekedj rajta. Visszanyerd mindenkori fényed és csillogásod és ne legyenek terhes a munka és a hétköznapok. Rájöjj, hogy az, hogy “becsúsznak” rossz dolgok nem feltétlenül „normális”.

Kinek szól ez a tanfolyam​?

  • Cégtulajdonos
  • Vezető
  • Értékesítő
  • Asszisztens
  • Pénzügyi alkusz
  • Személyi bankár
  • Hálózat építő

Mikor és milyen módon folyik a képzés?

A tanfolyamon a saját tempódban haladsz az elméleti anyag feldolgozásával, miközben egy képzett tréner felügyeli a tanulásodat. Így ha kérdésed merül fel, vagy további példákra van szükséged, azonnal segítséget kapsz a trénertől.

Az elméleti anyagot gyakorlatok követik, hogy a megszerzett tudást azonnal alkalmazni is tudd a hétköznapjaidban. Minden egyes fejezetet addig gyakorolsz/finomítasz, amíg képes nem leszel azt a gyakorlatban is, a saját munkádban alkalmazni.

Mikor indul a tanfolyam?

Tanfolyamaink folyamatosan indulnak.
További információért érdeklődj emailben vagy telefonon.

Helyszín

1221 Budapest Kocsola utca 5.

+36703939391

comline@comline.hu

Ki fog támogatni a tanfolyamon?

Kátai Hajnalka​ hivatalosan 10 éve tréner és specialista​.

Gyerekkorom óta azt az utat építettem, hogy segíteni tudjak másokon. Ezért kezdtem pályámat az egészségügyben és szocális területen. Valódi segítséget keresetem, olyat ami nemcsak tüneteket kezel és tüzet olt, hanem a problémák valódi okát találja meg, mérhető és tartós eredményeket, javulást hoz. Ezért is lettem a Comline csapatának tagja 16 évvel ezelőtt.

Minden nap megtapasztalom az ügyfeleinknél a készségek fejlődését, a jobb életminőséget, a mérhető sikert és eredményeket,

Imádom ezt, mert feltölt, és arra motivál, hogy még több cégnek, és embernek adjunk hatékony segítséget, eszközöket a munkájához és életéhez.

Jelentkezés