Személyes értékek és tisztesség

Ez a tanfolyam segít megérteni, miért hagynak maguk mögött mindent az emberek egyik pillanatról a másikra. Mi a mozgatója azoknak, akik állandóan valami újba kezdenek, akik folyton váltogatnak. Hogyan lehet a mások iránti érdeklődést a másokkal való együttélés képességét fejleszteni. Hogyan lehet az önbizalom szintet növel. Ezek a szerteágazó területek hogy vannak összhangban.

A tematikát úgy állítottuk össze, hogy a tanfolyam végeztével képes leszel minden ilyen helyzetet felismerni, megérteni a saját életedben és korrigálni.

Mikor éri meg neked ez a tanfolyam?

Célunk a képzéssel, hogy jól érezd magad a bőröndben bármilyen közegbe is kerülj. Ha vezető vagy felismerd, ha a munkatársaid “bajban” vannak, és tudj nekik segíteni. Ezzel eléred, hogy a csapatod lojális és ütőképes legyen.

Ha értékesítő vagy, akkor ez a tanfolyam megtanít hogyan NE alkudj meg, és kezeld magad az értékrended szerint.

Kinek szól ez a tanfolyam​?

  • Cégtulajdonos
  • Vezetők
  • Csoportvezető
  • Értékesítő
  • Asszisztens

Mikor és milyen módon folyik a képzés?

A tanfolyamon a saját tempódban haladsz az elméleti anyag feldolgozásával, miközben egy képzett tréner felügyeli a tanulásodat. Így ha kérdésed merül fel, vagy további példákra van szükséged, azonnal segítséget kapsz a trénertől.

Az elméleti anyagot gyakorlatok követik, hogy a megszerzett tudást azonnal alkalmazni is tudd a hétköznapjaidban. Minden egyes fejezetet addig gyakorolsz/finomítasz, amíg képes nem leszel azt a gyakorlatban is, a saját munkádban alkalmazni.

Mikor indul a tanfolyam?

Tanfolyamaink folyamatosan indulnak.
További információért érdeklődj emailben vagy telefonon.

Helyszín

1221 Budapest Kocsola utca 5.

+36703939391

comline@comline.hu

Ki fog támogatni a tanfolyamon?

Kátai Hajnalka​ hivatalosan 10 éve tréner és specialista​.

Gyerekkorom óta azt az utat építettem, hogy segíteni tudjak másokon. Ezért kezdtem pályámat az egészségügyben és szocális területen. Valódi segítséget keresetem, olyat ami nemcsak tüneteket kezel és tüzet olt, hanem a problémák valódi okát találja meg, mérhető és tartós eredményeket, javulást hoz. Ezért is lettem a Comline csapatának tagja 16 évvel ezelőtt.

Minden nap megtapasztalom az ügyfeleinknél a készségek fejlődését, a jobb életminőséget, a mérhető sikert és eredményeket,

Imádom ezt, mert feltölt, és arra motivál, hogy még több cégnek, és embernek adjunk hatékony segítséget, eszközöket a munkájához és életéhez.

Jelentkezés