Regisztrálj az értékesítők Netflixére ingyen

...és a próbaidőszak után is csak egy finomabb kávé árába kerül,
havonta 990 Ft

Sőt, már pusztán a videók nézésével és a cikkek olvasásával is sokkal magasabb profitra teszel majd szert értékesítőként, és vezetőként egyaránt. (Persze csak akkor, ha alkalmazod is a veled megosztott technikákat.)

 

De mi is vár rád, ha rákattintasz a gombra?

Meg kell adnod néhány adatot, és máris beléphetsz a Tudástárba. 

Itt pedig megtudhatod:

  • hogyan növeld a profitodat, akár válság idején is
  • miképp értékesíts sikeresen (és nem tukmálva)
  • milyen eszközökkel érheted el a sikeres lezárást
  • hogyan prezentálj
  • melyek azok a technikák, amelyeket a kifogások esetén alkalmazhatsz
  • hogyan építs listát
  • hideghívás (script és gyakorlat)
  • miképp építsd ki a bizalmat mindössze néhány perc alatt
  • milyen eszközökkel motiválhatod magad és az értékesítési csapatodat

Mindezt 200 cikken, 146 videón és 8 kurzuson keresztül mutatjuk meg neked.

Az első kört mi álljuk:
a regisztrációhoz nem kell megadnod a kártyaadataidat

Az üzleti életben úgy illik, ha a meghívó állja az első kört. 

Épp ezért nem kérünk tőled a regisztráció során bankkártya és egyéb adatokat, csupán egy vezeték-és keresztnevet, a céged nevét, e-mail címet, telefonszámot valamint információt arról, hogy mi az, ami érdekel. 

Ezután pedig 30 napig teljesen ingyen hozzáférsz a Tudástárban található anyagokhoz.

Van zsákunkban minden jó: magazin és videó

Magazin

A magazinban található 200 cikkünk, amelyek az alapoktól kezdve magyarázzák el a sikeres értékesítés alappilléreit, majd ezután megtanulhatod a hatékony kommunikációs készségeket is, amelyekkel hihetetlenül sikeres értékesítő, vezető lehetsz.

Többek között a következőkről lesz szó:

Hideghívás

Szó lesz például a kezdő értékesítők Achilles-sarkáról, a hideghívásról is, amelyen belül megtudod, hogyan tudsz olyan scriptet írni, amellyel növelheted a siker-rátádat és hogyan lesz ezt követően a hideghívásból meleg a fogadtatás. 

 

Motiváció

Itt nem az olyan ezerszer lerágott csontokról lesz szó, mint a Maslow-piramis, sokkal inkább gyakorlatban is jól alkalmazható tippeket mutatunk.

 

Értékesítés

Az alapoktól kezdve mutatjuk meg az értékesítést, majd kitérünk annak folyamataira, a tárgyalástechnikára, valamint a piac-és emberismeretre is.

 

Kiégés kezelése

A kiégés sajnos általános jelenség, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne megelőzni. A Tudástárban utánajárunk, hogy milyen jelek utalnak erre, és mit tehetsz, hogy elkerült a burn outot. 

 

Lezárási technikák

A lezárási taktika is egy folyamat része, és mint olyan különböző lépésekre bontható. A cikkekben végigboncoljuk ezeket a lépéseket, amelyek végén egyetlen mondattal sikeresen lezárhatod az üzletet.

És még rengeteg téma…

…amelynek köszönhetően hatékonyabb vezető, és profibb értékesítő lehetsz.

Videó

A magazinban található 200 cikkünk, amelyek az alapoktól kezdve magyarázzák el a sikeres értékesítés alappilléreit, majd ezután megtanulhatod a hatékony kommunikációs készségeket is, amelyekkel hihetetlenül sikeres értékesítő, vezető lehetsz.

Vezetői eszközök

A videókból többek között megtudhatod azt, hogyan tudsz kiszabadulni a mókuskerékből, valamint miképp lehetnek sikeresek az értékesítőid akkor is, ha különböző országokban, különböző kultúrákban kell helyt állniuk. 

Ez persze a vezetői eszközöket bemutató videóknak csupán egy kis szelete, hiszen mintegy 53 anyagon keresztül mutatjuk be ezeket részletesen.

A videók megnézése után, és azt ott elhangzottakat alkalmazva nemcsak a profitot tudod maximalizálni, de elérheted, hogy az értékesítőid is hajtsanak a sikerért – mindezt úgy, hogy neked több szabadidőd lesz. 

Ügyfélszerzés

Új ügyfelet megszerezni nem könnyű, pláne recessziós időszakban, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehetséges. Csak tudnod kell, hogyan kezeld jól a nemet, a kifogásokat és ragadd meg a potenciális ügyfél figyelmét. 

A videók megtanítanak arra, hogyan írj jó scriptet, és kapj ajánlást; de kitérünk arra is, miképp győzd le a telefon-fóbiádat. 

Teljesítmény növelése

Csak úgy lehetsz sikeres az iparágban, ha tisztában vagy a gyengeségeiddel és az erősségeiddel is. A gyengeségeket ugyanis erősíteni kell, az erősségekből pedig kisajtolni a lehető legtöbb potenciált. 

Sokféle témát érintünk, a kiégés elkerülésétől kezdve, a kontrollon át az értékesítők vezetéséig bezárólag. Ám a kulcs minden esetben az, hogy elérd a célkitűzéseidet (sőt még annál is többet). 

Tárgyalástechnika

Nagyon sok múlik azon, hogy egyáltalán leül-e veled tárgyalni egy ügyfél. A világ felgyorsult, az embereknek pedig egész egyszerűen nincs idejük arra, hogy üres, érdektelen tárgyalásokon vegyenek részt. 

Megtiszteltetés, ha egy ügyfél leül veled tárgyalni, épp ezért minden mozzanatra oda kell figyelned, hogy az ügylet sikeres legyen. Ennek kulcsát mutatjuk be a 32 videóból álló sorozatban. 

Nehézségek kezelése

Az önbizalomhiány, a céges kooperáció felbomlása, az időhiány, a kiégés, a kontrollmánia mind-mind olyan toxikus viselkedési minta, amely hosszú távon a morál látványos hanyatlását és így a bevétel csökkenését is okozza. 

Pedig mindezt megelőzheted: ahogyan azt a videóinkból is láthatod majd. 

Miért válassz minket?

Bár büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, tudjuk, hogy mégsem erre vagy kíváncsi. 

Hanem arra, hogy a tudás, amit megszerzel valóban használható lesz, és profitot fogsz vele termelni.