Személyes kompetencia fejlesztés

A leíráshoz vidd az egeret a kép fölé.

Ez a tanfolyam segít, hogy megértsd és megoldd azokat az élethelyzeteket, amik hirtelen csak úgy becsúsznak. Megértsd miért van az, hogy egyik pillanatról a másikra a nagyon jó dolgok hirtelen nagyon rosszá válnak. Megold az életednek az állandó hullámzását a jó dolgokról a rossz felé és újra.
Érdekel
Ez a tanfolyam segít megértened mi egy ügyvezető dolga és feladata. Mindent, mi ezzel a tisztséggel együtt jár. Teljes képet ad egy ügyvezetőről annak jogosultságainak köréről, valamint alapvető feladatairól, hogy hogyan kell elérni, hogy a dolgok elkészüljenek, illetve megtörténjenek határidőre.
Érdekel
Ez a tanfolyam segít, hogy kezeld a hétköznapjaidban előforduló kapcsolatokat, amik lehetnek sokszor felzaklatóak, konfliktussal teliek. Itt megérted mitől alakulnak ki viták. Ezeket a megromlott kapcsolatokat mi táplálja és, hogyan találj megoldást rá.
Érdekel
Ez a tanfolyam segít megértened mi az önbizalom, miért oly fontos és miért vágyik rá annyira mindenki. Miért nincs mindenkinek elegendő mértékben és miként lehet rá szert tenni? Hogyan tartsd állandóan magas szinten, és hogyan ne állj ellen annak, hogy csökkenjen?
Érdekel
Ez a tanfolyam segít megérteni, miért hagynak maguk mögött mindent az emberek egyik pillanatról a másikra. Mi a mozgatója azoknak, akik állandóan valami újba kezdenek, akik folyton váltogatnak. Hogyan lehet a mások iránti érdeklődést a másokkal való együttélés képességét fejleszteni. Hogyan lehet az önbizalom szintet növel. Ezek a szerteágazó területek, hogy vannak összhangban.
Érdekel
Ez a tanfolyam megmutatja, hogy legyen egy vezető sikeres és így az általa vezetett terület is. Miként tudja használni az alapvető vezetői és szervezési technikákat a cége (területe) működtetéséhez. Mik azok a sarokkövek, amikre mindig oda kell figyelni. Hogyan legyenek a kitűzött célok sokkal inkább motiválóak, mint sem stresszezők.
Érdekel