Vezetői alapok

Ez a tanfolyam megmutatja, hogy legyen egy vezető sikeres és így az általa vezetett terület is. Miként tudja használni az alapvető vezetői és szervezési technikákat a cége (területe) működtetéséhez. Mik azok a sarokkövek, amikre mindig oda kell figyelni. Hogyan legyenek a kitűzött célok sokkal inkább motiválóak, mint sem stresszezők.

A tematikát úgy állítottuk össze, hogy a tanfolyam sikeres lezárása után, a vezető elsajátítja az alapvető vezetési és szervezési technikákat, amik megkönnyítik a vállalkozás hétköznapjait.

Mikor éri meg neked ez a tanfolyam?

Célunk a képzéssel, hogy valódi kontrollt kapj a kezedbe a vállalkozásod vagy a csapatod irányításához. Soha ne kelljen azt érezned, hogy „vakon repülsz”. Ne kerekedjenek felül rajtad a feladatok, teendők. Ne nyomjanak össze a határidők, ne égj ki a mindennapi munkádban.

Kinek szól ez a tanfolyam​?

  • Cégtulajdonos
  • Vezetők

Mikor és milyen módon folyik a képzés?

A tanfolyamon a saját tempódban haladsz az elméleti anyag feldolgozásával, miközben egy képzett tréner felügyeli a tanulásodat. Így ha kérdésed merül fel, vagy további példákra van szükséged, azonnal segítséget kapsz a trénertől.

Az elméleti anyagot gyakorlatok követik, hogy a megszerzett tudást azonnal alkalmazni is tudd a hétköznapjaidban. Minden egyes fejezetet addig gyakorolsz/finomítasz, amíg képes nem leszel azt a gyakorlatban is, a saját munkádban alkalmazni.

Mikor indul a tanfolyam?

Tanfolyamaink folyamatosan indulnak.
További információért érdeklődj emailben vagy telefonon.

Helyszín

1221 Budapest Kocsola utca 5.

+36703939391

comline@comline.hu

Ki fog támogatni a tanfolyamon?

Kátai Hajnalka​ hivatalosan 10 éve tréner és specialista​.

Gyerekkorom óta azt az utat építettem, hogy segíteni tudjak másokon. Ezért kezdtem pályámat az egészségügyben és szocális területen. Valódi segítséget keresetem, olyat ami nemcsak tüneteket kezel és tüzet olt, hanem a problémák valódi okát találja meg, mérhető és tartós eredményeket, javulást hoz. Ezért is lettem a Comline csapatának tagja 16 évvel ezelőtt.

Minden nap megtapasztalom az ügyfeleinknél a készségek fejlődését, a jobb életminőséget, a mérhető sikert és eredményeket,

Imádom ezt, mert feltölt, és arra motivál, hogy még több cégnek, és embernek adjunk hatékony segítséget, eszközöket a munkájához és életéhez.

Érdklődés