Hogyan növeld önbizalmadat

Ez a tanfolyam segít megértened mi az önbizalom, miért oly fontos és miért vágyik rá annyira mindenki. Miért nincs mindenkinek elegendő mértékben és miként lehet rá szert tenni? Hogyan tartsd állandóan magas szinten, és hogyan ne állj ellen annak, hogy csökkenjen?

A tematikát úgy állítottuk össze, hogy a tanfolyam végeztével megérted miért és mitől ingadozhat az önbizalmad és, hogy hogyan tudod visszaszerezni, rehabilitálni, stabilan magasan tartani.

Mikor éri meg neked ez a tanfolyam?

Célunk a képzéssel, hogy visszanyerd az önbizalmad. Ne kerekedjenek rajtad felül más emberek, élethelyzetek akaratod ellenére. Ne égj ki idő előtt, és legyen kedved folyamatosan megvalósítani a céljaid és törekedni a boldogságra.

Kinek szól ez a tanfolyam​?

  • Cégtulajdonos
  • Vezető
  • Értékesítő
  • Asszisztens
  • Pénzügyi alkusz
  • Személyi bankár
  • Hálózat építő

Mikor és milyen módon folyik a képzés?

A tanfolyamon a saját tempódban haladsz az elméleti anyag feldolgozásával, miközben egy képzett tréner felügyeli a tanulásodat. Így ha kérdésed merül fel, vagy további példákra van szükséged, azonnal segítséget kapsz a trénertől.

Az elméleti anyagot gyakorlatok követik, hogy a megszerzett tudást azonnal alkalmazni is tudd a hétköznapjaidban. Minden egyes fejezetet addig gyakorolsz/finomítasz, amíg képes nem leszel azt a gyakorlatban is, a saját munkádban alkalmazni.

Mikor indul a tanfolyam?

Tanfolyamaink folyamatosan indulnak.
További információért érdeklődj emailben vagy telefonon.

Helyszín

1221 Budapest Kocsola utca 5.

+36703939391

comline@comline.hu

Kik fognak támogatni a tanfolyamon?

Kátai Hajnalka​ hivatalosan 10 éve tréner és specialista​.

Gyerekkorom óta azt az utat építettem, hogy segíteni tudjak másokon. Ezért kezdtem pályámat az egészségügyben és szocális területen. Valódi segítséget keresetem, olyat ami nemcsak tüneteket kezel és tüzet olt, hanem a problémák valódi okát találja meg, mérhető és tartós eredményeket, javulást hoz. Ezért is lettem a Comline csapatának tagja 16 évvel ezelőtt.

Minden nap megtapasztalom az ügyfeleinknél a készségek fejlődését, a jobb életminőséget, a mérhető sikert és eredményeket,

Imádom ezt, mert feltölt, és arra motivál, hogy még több cégnek, és embernek adjunk hatékony segítséget, eszközöket a munkájához és életéhez.

Varga Szilárd

Csíky Ferenc

Varga László

Jelentkezés