Cégállapot felmérő analízis

Ez az analízis minden olyan tulajdonosnak, cégvezetőnek szól, aki időről-időre megvizsgálja, kielemzi a vállalkozása mutatóit, hatékonyságát, stabilitását, piaci helyzetét.

100 jól feltett kérdésre adott válasz alapján azonnal láthatja, hogy a vállalkozás mely területei erősek, stabilak és mely területei igényelnek figyelmet, vagy akár AZONNALI figyelmet.

Az analízis a kérdésekre adott válaszok alapján a cége aktuális állapotáról készít egy „pillanatképet”, amelyet szakértő elemzésnek vetünk alá – jövőkép, együttműködés, piaci stabilitás, pénzügyi stabilitás, ügyfél elégedettség, növekedési potenciál, minőségirányítás, ….

A szakértői értékelés után azonnal döntési helyzetbe fog kerülni, hogy melyek azok a területek, amelyek erősek és támaszkodhat rájuk, melyek azok, amelyek figyelmet és törődést igényelnek és melyek azok, amelyek AZONNALI beavatkozást igényelnek.

Az elemzés, a szakértői értékelés konkrét (választható) időpontokban történik online 9.00-12.00-ig. Az első órában a szakértő bemutatja az analízis kiértékelési szempontjait, a legfontosabb összefüggéseket, majd ezt követően zajlik a személyre szabott kiértékelése az analízisnek.

Éljen a lehetőséggel, töltse ki az analízist, válasszon egy Önnek alkalmas időpontot. Az analízis kitöltése jellemzően 60-70 percet vesz igénybe.

Az elemezés, a szakértői értékelés konkrét (választható) időpontokban történik online 9.00-12.00-ig. Az első órában a szakértő bemutatja az analízis kiértékelési szempontjait, a legfontosabb összefüggéseket, majd ezt követően zajlik a személyre szabott kiértékelése az analíziseknek.

Éljen a lehetőséggel, töltse ki az analízist, válasszon egy Önnek alkalmas időpontot. Az analízis kitöltése jellemzően  60  percet vesz igénybe.