Cégállapot felmérő analízis

Ez az analízis minden olyan tulajdonosnak, cégvezetőnek szól, aki időről-időre megvizsgálja, kielemzi a vállalkozása mutatóit, hatékonyságát, stabilitását, piaci helyzetét.

100 jól feltett kérdésre adott válasz alapján azonnal láthatja, hogy a vállalkozás mely területei erősek, stabilak és mely területei igényelnek figyelmet, vagy akár AZONNALI figyelmet.

Az analízis a kérdésekre adott válaszok alapján a cége aktuális állapotáról készít egy „pillanatképet”, amelyet szakértő elemzésnek vetünk alá – jövőkép, együttműködés, piaci stabilitás, pénzügyi stabilitás, ügyfél elégedettség, növekedési potenciál, minőségirányítás, ….

A szakértői értékelés után azonnal döntési helyzetbe fog kerülni, hogy melyek azok a területek, amelyek erősek és támaszkodhat rájuk, melyek azok, amelyek figyelmet és törődést igényelnek és melyek azok, amelyek AZONNALI beavatkozást igényelnek.

Az elemzés és a szakértői értékelés online formában zajlik, ahol az első részben a szakértő bemutatja az analízis kiértékelési szempontjait és a legfontosabb összefüggéseket. Ezt követően kerül sor a személyre szabott értékelésekre.

Éljen a lehetőséggel, töltse ki az analízist, és egyeztessünk egy Önnek megfelelő időpontot. Az analízis kitöltése általában 60 percet vesz igénybe.

Több adatra van szükséged?