Leírás

Elsőre nem is lenne meg többeknek, miről beszélsz, aztán elkezdenék összerakni a szótagokat és váltva mosolyodnának el rajta úgy, hogy öldöklő harc folyik minden forintért és Dunát lehet rekeszteni azokból a dolgozókból, akik kemény béralkuk után is ott szeretnének majd dolgozni sokáig.

“Örülök, hogy lyuk van a fenekem alatt”, hallottuk sokszor az előző évtized elején, épp csak felocsúdva 2008-ból. Mikor hallottad ezt a mondatot legutóbb mostanában? Na, ugye, kezded kapizsgálni, miről beszélünk.

Kinek ajánljuk?

Minden olyan vezetőnek, akinek csapata van és szeretné elhivatottabbá tenni őket.

Amennyiben nehézséget okoz, a fluktuáció az iparágra jellemző munkaerő “vándorlás”.

Nem kifejezés, hogy nagyot fordult a világ:

Ma már a cégek küzdenek a jobb emberekért, nem azok egymással azért, hogy beülhessenek egy székbe. Ennek megvannak persze a jó oldalai is, mivel azokhoz az időkhöz képest jóval több forrásból lehet dolgozni, de a nap végén igaz marad: csak egy pontig tudod emelni a fizetéseket és amúgy sem jó, ha csak arra hagyatkozol megtartó erőként!

Adja magát a kérdés: mit tehetsz még azért, hogy ne fojtogasson a munkaerőhiány és nem csupán megmaradni, de tovább fejlődni is tudjál?

Legolcsóbb toborzás a megtartás (e-book)

Nem minden a pénz. Közel sem.

Gondolj bele, milyen érdekes lenne egy munkaerőpiaci időutazás! Fognád magad és beleülnél az időgépbe, kiszállnál a másik oldalán és elkezdenéd terjeszteni a “munkaerőhiány” kifejezést az irodai konyhában.

Kérd az ebookot most!