Ideje kiaknáznod az embereidben rejlő potenciált (e-book)

Ft

Hozd vissza a motivációt az értékesítőidbe!

Mindannyian ismerjük azt az előbb csak lappangó, majd idővel egyre szorítóbbá váló érzést, hogy egy kapcsolati dinamika megváltozik és már nem olyan mint az elején volt.

Kategória:

Leírás

Ez tetten érhető mindenfelé, legyen szó párkapcsolatokról, barátságokról vagy éppen kollegiális viszonyokról. És bizony, hajlamosak vagyunk szőnyeg alá söpörni a rossz jeleket, sokszor egészen addig, amíg valami drasztikus nem történik; például kiég egy jó kolléga, aztán egyik nap felmond úgy, hogy nem volt még benne a levegőben.

Márpedig egy ilyen helyzet nemcsak a humán érzelmeket, de az üzleti tervet is komolyan megbolygatja. Egy jó munkatársat megtartani ugyanis sokkal költséghatékonyabb, mint megtalálni a megfelelő pótlását. Ennél a pontnál adja magát a kérdés: mire kell figyelni akkor, amikor látszólagos nyugalom van a helyen, és mik azok a jelek, amik elsőre akár még eredményesnek is tűnnek?

Kinek ajánljuk?

Minden olyan vezetőnek, akinek csapata van és szeretné fokozni a hatékonyságukat.

Amennyiben nehézséget okoz, hogyan növeld a kollégáid lelkesedését és szeretnél egy valóban működő motivációs rendszert bevezetni.

Az első ilyen fogódzkodóért érdemes távolabb lépni és körbenézni a piacon.

Mit gondolsz, ugyanolyan ütemben nősz, mint a szegmens amiben dolgoztok? Ez amiatt fontos, mert a halálon és az adókon kívül csupán az a biztos, hogy a konjunktúrát recesszió követi majd. Ekkor pedig azok a cégek esnek el az első körben, akik lassabbnak bizonyultak a felívelés közben. Ez amiatt van így, mert aki nem tartja a lépést a piacával, annak leginkább termék képzési, illetve munkaszervezési okai vannak – ettől pedig kártyavárként omlik össze az a cég, melynek a problémáit a jó szelek sokáig elfeledtették.

Az értékesítési siker kulcsa tehát az, hogy tartsd a lépést a piacoddal. Ehhez pedig olyan munkavállalókra van szükséged, akik egy hajóban eveznek a közös eredményekért.

Kérd az e-bookot most!