Nagy Béla – Az értékesítés nem szerencsejáték!

Tárgyalástechnikai zsebkönyv, hogy hatékonyabban értékesíts és a
bevételeid stabilan növekedjenek!

Az értékesítés világa hemzseg a különböző módszerektől, praktikáktól. A valódi kérdés az: “Mikor melyik eszközt használjam, hogy biztosan sikert érjek el?” Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet kihozd a meglévő értékesítési tudásodból, tudatosságra és működő tárgyalástechnikára van szükséged. Ezt adja meg neked ez a könyv!

Kinek szól ez a könyv?

Olyan értékesítőnek/vezetőnek, aki keresi a megoldást az értékesítés közben felmerülő akadályokra. Azoknak, akik szeretnék jobban végezni a munkájukat és többet szeretnének keresni.

Mire ad megoldást a könyv?

  • Megismered milyen ügyfél típusok vannak és hogyan adj el nekik sikeresen.
  • Megmutatja miként tudod leküzdeni a másik fél bizalmatlanságát.
  • Megtanít hatékonyan és eredményesen kezelni a kifogásokat.
  • Megtanít könnyen és sikeresen lezárni a tárgyalásokat.
  • A benne található tudással nagyobb magabiztosságra teszel szert, ezáltal eredményesebb is leszel!

Tudom mindez hihetetlennek tűnik, de több mint 18 év értékesítési tapasztalata alapján íródott. A benne lévő tudást a napi értékesítésben szerzett tapasztalaton túl, több ezer értékesítő sikeres képzését követően került megfogalmazásra ebben a könyvben.

Nézd meg miről szól részletesebben a könyv!

Miről szól a könyv?

Ki írta a könyvet?

Nagy Béla vagyok, értékesítési szakértő. A mai napig aktívan dolgozom, mint értékesítő és tréner.

Egyszerűen azért, mert szeretek értékesíteni és működő megoldásokat adni másoknak, amivel elérhetik üzleti és személyes céljaikat. Csak olyan módszert, trükköt, praktikát tanítok, ami garantáltan működik a magyar piacon, mivel Én magam is használom a gyakorlatban.

Az általam képzett értékesítők átlagosan minimum 50%-os teljesítmény javulást érnek el. Melynek titka, hogy nem csak a módszert tanítom meg nekik, hanem azt is hogy mitől is működik. Ezáltal választ kapnak a “miért”-ekre is. Így minden esetben garantált a siker, amikor a módszereimet alkalmazzák.

Ebben a könyvben megismered azt az értékesítési taktikát, amely az értékesítési sikereim alapja. 

Mennyibe kerül a könyv?

18 év értékesítési tapasztalatának a kivonatát tartalmazza ez a könyv. Ezzel a tudással Te is tudatosan és eredményesen fogsz tudni értékesíteni! Ezt a tudást most megkapod Bruttó 2950 Ft-ért. 

A házhoz szállítás díja bruttó 1320 Ft. Házhoz szállítás mellett a személyes átvételre kizárólag a Budapesten az irodánkban, illetve rendezvényeinken van lehetőség.

Ne engedj el még egy üzletet, amit megköthettél volna!

Húzd elő a zsebedből és használd!

Dönts gyorsan, rendeld meg most!

Nézd meg a könyvről készült videómat!

Megrendelés menete:

  1. Megadod, hány könyvet szeretnél rendelni. Kiválasztod a számodra megfelelő fizetési és szállítási módot. Kitöltöd az űrlapot a szükséges adatokkal. A számlán kizárólag a számlázási adatok fognak szerepelni. Ezt követően megnyomod a “Megrendelem a könyvet!” gombot.
  2. Utalásos fizetés esetén kapsz egy visszaigazoló üzenetet, hogy sikeresen megkaptuk a megrendelésedet és közben megérkezik egy levél a megadott e-mail címre, az utaláshoz szükséges adatokkal. Amennyiben bankkártyás fizetést választod, akkor a Barion oldalára érkezel és ott meg tudod adni a bankkártya adataidat.
  3. A díj beérkezését követően átadjuk a futárnak a megrendelésedet. És a futár cégtől kapni fogsz egy értesítést a kiszállítás módjáról és idejéről. Amennyiben személyes átvételt választottad, akkor egy kollégánk felveszi veled a kapcsolatot telefonon, hogy megbeszéljétek a részleteket.

Akik már bizalmat szavaztak:

Nézd meg mint mondtak a könyvről, azok akik már olvasták!

„Nagyon élveztem. Külön imádom az író STÍLUSÁT és a humorát. Mintha egy görbe tükröt néznék, amiből azt látom, hogy uram Isten! Ez ilyen egyszerű?! Tiszta, világos, egyértelmű. Nem is értem, miért görcsöltem ezen szinte mindig. Illetve értem.
Amit biztosan jól tudok, attól nincs gyomorgörcsöm. Tudom, hogy mit kell csinálni és teszem. Amiben nem vagyok biztos, attól görcs van és ahol görcs van, ott az van siker helyett. Jó volt érezni, hogy ez egy SZAKMA és, hogy van remény, mert megtanulható!!! Például ebből.”

Móra Zsolt – Értékesítő

„Véleményem a könyvről, hogy zseniális és benne van minden, hogy az értékesítő jól és magabiztosan, tudatosan eladja a termékét. Minden élethelyzetre van benne példa és, hogy azt hogyan kezeljük.”

Kiss Tamás  –  Értékesítő

“Rendkívül tisztelem a szerző munkásságát, és nagyon boldog vagyok, hogy ismét megosztotta tudását! Imádom, hogy tömör, lényegre törő és olyan tudásanyag van benne, ami bizonyítottan működik a való életben. Minden embernek ajánlom, mert a helyes kommunikáció, illetve önmagunk és termékünk értékesítése, elengedhetetlen fontossággal bír mind a magánéletben, mind a munkában. Személyes tapasztalatom a könyv elolvasása után, ha visszanézek az elmúlt évekre, sajnálom, hogy csak most kerülhetett a kezembe. Ez egy olyan anyag, ami egy nagyon jó kontroll is a hétköznapokra, hiszen, ha nem jön össze a kívánt eredmény az értékesítésben, csak fel kell lapozni, és máris ott a válasz. Kívánom, legyen ez a könyv Neked egy hasznos segítőtárs, az én íróasztalomon és autómban mindig ott lesz egy példány, amíg tökéletesen el nem sajátítom!”

Ignáth András – nemzetközi hálózat vezető

“Több éves hálózatépítési tapasztalatomra alapozva, mondhatom mindig is hiányzott egy olyan könyv, ami érthető és hasznos az új partnereknek az induláshoz, de tanulási, továbblépési lehetőséget ad a már rutinos „öreg rókáknak” is. A szerző zsenialitása abban áll, hogy azokat a dolgokat, amiket a legtöbben éreznek, hogy ezt valahogy így kellene csinálni, tiszta világos rendezett és a gyakorlatban azonnal használható formába szerkesztette. Ajánlom mindenkinek, aki nem csak néha- néha (szerencsés esetekben) akar üzleti sikereket elérni, hanem aki tudatosan, sokkal nagyobb magabiztossággal, a jövedelmét jelentősen megnövelve szeretné a munkáját végezni.”

Oláh János és Vass Éva – Mobil Háló Franchise partnerek