Hírnév, szerencse, és minden, ami vele jár… Ahogy Freddie Mercury énekli a We are the champions-ban.

Értékesítőként álmodoztál már arról, hogy bajnok légy? Hogy megtapasztald mindazt, amiről Freddie énekel?

Mi is az a bajnokképzés?

2012-ben megálmodtam és elindítottam egy értékesítők részére kidolgozott, egyéni képzési programot, melyen azóta nagyon sokan részt vettek. Mi minden évben megnézzük, hogy a nálunk végzettek milyen pozíciót töltenek be a cégüknél, mennyire sikeresek, hogy értékelik őket.

Azok közöl, akik nálunk végeztek, mindenki vagy bajnok értékesítővé vált a cégénél, vagy az első három legjobban teljesítő értékesítő közé került. Mindenki.

A shownak folytatódnia kell

Így hát a cégek sorra küldték hozzánk az újabb és újabb értékesítőiket, akik szintén egyre sikeresebbé váltak. Így sok cégnél a legjobban teljesítő 10-15 értékesítő mind a mi képzéseinken végzett, akik azóta is egymással versenyeznek a jobbnál-jobb helyezésekért.

Folyamatosan zárják az értékesítők az értékesítési képzést és érik el az újabbnál újabb sikereket

Az értékesítési képzésünk sikerének a titka

Sok képzés van a piacon, némelyik nem is rossz. Miben vagyunk mi mások? Elárulom neked!

A legtöbb értékesítő álmából felébresztve is kitűnően fújja az értékesítés lépéseit, technikáit. De ez bizony kevés! Mindezeket készség szintjén kell tudni! Hogy amikor neked, vagy az ügyfelednek rossz napotok van, akkor is a legjobb lehess!

Nem fogok hazudni neked! Bizony a mi tanítványaink is hibáznak, mint mindenki. De nem mindegy, hogy mikor ismerik fel, hogy ez a vonat egyenlőre elment. Mert nem mindegy, mennyi idő, energia és pénz megy rá.

A nagy számok törvénye

Az értékesítés mennyiségi munka. Ha rosszkor voltál rossz ügyféllel, az bizony veszteség, amit mennyiséggel tudsz csak pótolni.

Akik nálunk tanulnak, tudják, hogy a mennyiség a siker záloga. Mivel tudás áll az ösztöneik mögött, melyet készség szinten tudnak használni, tudják, hogyan hozzák ki önmagukból és az adott helyzetből a legtöbbet. Tudják, hogy mennyi időt kell az adott helyzetre szánni. És tudják, mikor kell abbahagyni. Egy időre. Mert aki rajta van a listájukon az üzletet fog velük kötni. Ha nem most, akkor később.

A képzésünket úgy építettük fel, hogy

  • készség szinten
  • minden helyzetben
  • automatikusan
  • óriási magabiztossággal

tudja végezni a munkáját, azaz az értékesítést, aki nálunk tanul.

Gyere el hozzánk, hogy te is a legjobb lehess! Ez nem ámítás, ezek a tények. El kell, hogy mondjam neked, hogy többször fogunk találkozni. Mindez nem rövid idő, de nem is években kell mérned. Viszont hatásos. Nem ígérek semmi olyat, amit nem fogsz tudni véghez vinni, ha komolyan veszed, amiket majd meg fogunk tanítani neked.

Mert a te sikered egyben az enyém is.

Hogyan lehetsz nem csak profi, hanem bajnok is a saját területeden?​

Képezd magad, és alkalmazd is, amit tanultál. Az önképzéshez találsz tudást a blogunk többi cikkében vagy a Comline Sales klubban, ahol a cikkek mellett egyedi videós tartalmak és esettanulmányok segítenek a fejlődésben.

Jobban kedveled az élő képzéseket? Akkor jelentkezz be az értékesítési tréningjeinkre, ahol adott értékesítési témát veszünk át egy napon keresztül. Itt az azonnal alkalmazható tudás mellett felteheted a felmerült kérdéseidet is az adott témában és garantáltan azonnal választ is kapsz rá. Egy témát évente csak két alkalommal tartunk, így érdemes időben jelentkezned és beírni a naptáradba.

Amennyiben bajnok szeretnél lenni, és ki akarod hozni magadból a maximumot, akkor az értékesítési képzésünkön a helyed. Itt egyénileg foglalkozunk Veled és fejlesztjük a képességeidet. Több területen az általunk oktatott tudással nyerték el az értékesítők az év értékesítője, vagy a világ legjobb értékesítője címet. Kíváncsi vagy, hogy hogyan is értük ezt el? Akkor nézd meg az értékesítési képzésünket és kérj egyedi ajánlatot.