Értékesítési tréningek
(értékesítőknek és vezetőknek)

Időpont egyeztetés és hideghívás tréning értékesítőknek! 

Itt megtanulsz úgy telefonálni, hogy a lehető legtöbb esetben időpontod szülessen és meg is valósuljon a tárgyalás. Megmutatom, hogyan tudsz kitűnni a konkurenciához képest. Elsajátítod azt a módszert, amivel eléred, hogy a hívott fél érdeklődjön irántad. Ezzel a technikával ki tudsz törni az ügyfél előítéleteiből, amennyiben van a szakmáddal kapcsolatosan és végig is hallgasson.

Lényegre törő tárgyalástechnika, sikeres lezárással tréning! 2019.10.08 Kedd 09:00-18:00

Itt megtanulod, hogy melyek a jó kérdések, milyen a hatásos prezentáció, és hogy érd el, hogy pozitív döntés szülessen. Végig megyünk a tárgyalás összes olyan részén, ami befolyásolja a sikeres zárást. Megnézzük melyik résznél, mit kell elérni, hogy a végén döntést tudjunk hozatni az ügyféllel.

Emberismeret, emberek kezelése tréning! 2019.11.05 Kedd 09:00-18:00

Ezen a tréningen életből vett szituációkon keresztül tanulhatod meg azt az emberismereti, emberek kezelése módszert, mellyel 10 potenciális vevőből, aki képes kifizetni a termékedet/szolgáltatásodat, 10-el üzletet is fogsz kötni! Ezzel az egyszerű, a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudással Te is könnyedén növelni tudod az eladásaidat!

Értékesítési tréningek vezetőknek

Értékesítési vezetői tréning!

Ezen a tréningen maximálisan alkalmazható tudást kapsz az értékesítőid vezetéséhez, mely kimutatható bevétel és profit növekedést fog eredményezni! Ezzel az egyszerű, a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudással Te is könnyedén megtalálod hol vannak rejtett tartalékok az értékesítőid munkájában, hol engedik el a profitot. Szó lesz még a motivációról és a munkatársak motiválásáról is, hogy minden értékesítőből külön-külön ki tudjuk hozni a maximumot.

Stratégiai tréning vezetőknek!

Ezen a tréningen látni fogod, hogy hol veszítenek forgalmat az értékesítőid. Maximálisan alkalmazható tudást kapsz az értékesítőid vezetéséhez, hogy a veszteségek forrását felfedezd és csökkentsd a mértékét! Szó lesz még a munkatársak motiválásáról is, hogy minden értékesítőből külön-külön ki tud hozni a maximumot. Olyan motivációs eszközöket is megismersz ezen a tréningen, amellyel csökkenteni tudod fluktuációt a cégedben.

Felnőttképzés – Akkreditált képzéseink

A képzési pályázatokon való részvételhez előfeltétel, hogy felnőttképzési engedélyszámmal rendelkezzen a képző cég. A Comline rendelkezik felnőttképzési engedélyszámmal. Összegyűjtöttük azokat a képzéseinket, melyek rendelkeznek ezzel az engedélyszámmal.