Vezetői legális doppingcsomag

Vezetői legális doppingcsomag Jelenlegi állapot Még nem kezdted el.Kattints a kezdéshez. Ár 26.000 Ft vagyelőfizetőként ingyen Ez a kurzus csak Comline előfizetéssel elérhető. Nézd meg itt a részleteket, legyél előfizetőnk és élvezd a prémium tananyagokat!

Önbizalom, vagy amit takartok online előadás

Önbizalom, vagy amit takartok online előadás Az előadást igyekeztem úgy összeállítani, hogy: – egyszerű  – érthető – gyakorlatias – használható legyen.  Nem mondom, hogy minden része könnyen emészthető, vagy hogy könnyű szembenézni az elmondottakkal, de ez az első lépés ahhoz, hogy változtass az életeden és elindulj abba az irányba, amibe szeretnél.  Nézd meg akár többször … Olvass tovább

Hány ügyfelet veszítesz el az első 5 percben?

Hány ügyfelet veszítesz el az első 5 percben? Jelenlegi állapot Még nem kezdted el.Kattints a kezdéshez. Ár 30.000 Ft, vagyelőfizetőként ingyen Ez a kurzus csak Comline előfizetéssel elérhető. Nézd meg itt a részleteket, legyél előfizetőnk és élvezd a prémium tananyagokat!

Telitalálat – A jó kommunikáció már fél siker

Telitalálat – A jó kommunikáció már fél siker Jelenlegi állapot Még nem kezdted el.Kattints a kezdéshez. Ár 25.000 Ft, vagyelőfizetőként ingyen Ez a kurzus csak Comline előfizetéssel elérhető. Nézd meg itt a részleteket, legyél előfizetőnk és élvezd a prémium tananyagokat!

Lényegre törő tárgyalástechnika-sikeres lezárással

Lényegre törő tárgyalástechnika-sikeres lezárással Jelenlegi állapot Még nem kezdted el.Kattints a kezdéshez. Ár 40.000 Ft, vagyelőfizetőként ingyen Ez a kurzus csak Comline előfizetéssel elérhető. Nézd meg itt a részleteket, legyél előfizetőnk és élvezd a prémium tananyagokat!

Mi zajlik az ügyfél fejében?

Mi zajlik az ügyfél fejében? Jelenlegi állapot Még nem kezdted el.Kattints a kezdéshez. Ár 25.000 Ft, vagyelőfizetőként ingyen Ez a kurzus csak Comline előfizetéssel elérhető. Nézd meg itt a részleteket, legyél előfizetőnk és élvezd a prémium tananyagokat!

Hogyan keress pénzt az első hónapodban pénzügyi tanácsadóként?

Hogyan keress pénzt az első hónapodban pénzügyi tanácsadóként? Jelenlegi állapot Még nem kezdted el.Kattints a kezdéshez. Ár 25.000 Ft, vagyelőfizetőként ingyen Ez a kurzus csak Comline előfizetéssel elérhető. Nézd meg itt a részleteket, legyél előfizetőnk és élvezd a prémium tananyagokat!

Emberismeret, emberek kezelése

Emberismeret, emberek kezelése Jelenlegi állapot Még nem kezdted el. Kattints a kezdéshez. Ár 30.000 Ft, vagy előfizetőként ingyen Ez a kurzus csak Comline előfizetéssel elérhető. Nézd meg itt a részleteket, legyél előfizetőnk és élvezd a prémium tananyagokat!

Hogyan motiváld az értékesítőidet?

Hogyan motiváld az értékesítőidet? Jelenlegi állapot Még nem kezdted el.Kattints a kezdéshez. Ár 30.000 Ft, vagyelőfizetőként ingyen Ez a kurzus csak Comline előfizetéssel elérhető. Nézd meg itt a részleteket, legyél előfizetőnk és élvezd a prémium tananyagokat!

Telefonos időpont egyeztetés és hideghívás kurzus

Telefonos időpont egyeztetés és hideghívás kurzus Jelenlegi állapot Még nem kezdted el.Kattints a kezdéshez. Ár 30.000 Ft, vagyelőfizetőként ingyen Ez a kurzus csak Comline előfizetéssel elérhető. Nézd meg itt a részleteket, legyél előfizetőnk és élvezd a prémium tananyagokat!

Legyél kitartó, de ne légy nyomulós!

Legyél kitartó, de ne légy nyomulós! Jelenlegi állapot Még nem kezdted el.Kattints a kezdéshez. Ár 25.000 Ft, vagyelőfizetőként ingyen Ez a kurzus csak Comline előfizetéssel elérhető. Nézd meg itt a részleteket, legyél előfizetőnk és élvezd a prémium tananyagokat!