Comline magazin

Válj hétről hétre jobb értékesítővé ingyenes és prémium tananyagainkkal.

2018 a mérhető fejlődés éve lesz a partnereinknél

2018-at írunk, azaz 22. évébe lépett a Comline.

Arra gondoltam, pár gondolatban megosztom, merre tartunk, mit tervezünk. Előjáróban tekintsünk vissza az elmúlt évre. 2017-ben végre megoldottuk és lezártuk „svájcifrankoslízing” koloncot a nyakunkból. Sokatok tudja, hogy új központban vagyunk. Igen, a régit nem érte meg tovább finanszírozni, pénztemető volt. Vissza kellett adnunk a banknak egy messziről, ködben is jól látszó összeggel kiegészítve, de még így is kisebb veszteség árán, mintha ragaszkodtunk volna hozzá a végtelenségig. 2017-ben sikerült kijutnom a személyes képzésem következő nagy lépésére is, ami nagyon fontos szerepet kap a 2018-as évünkben. Ez az év a specializáció, a szakmaiság, az együttműködés és a digitalizálódás éve lesz.

Specializáció

Kielemeztük az elmúlt 5 év sikereit, kudarcait, tárgyalásait, kiadott ajánlatait. Egyértelmű lett, miben vagyunk erősek.

  1. A partnerek értékesítési hatékonyságának támogatása úgymint, készségfejlesztés, folyamatjavítás, stratégiakészítés, termékre/szolgáltatásra kidolgozott érvrendszer.
  2. Vezetők és kiemelt munkatársak személyes készségeinek fejlesztése, stabilitásának megerősítése, személyes hatékonyság növelése.
  3. 100%-ban cégre szabott szolgáltatás.

Szakmaiság

A partnereink azt értékelik legtöbbre a munkánkban, hogy gyakorlatiasak, hitelesek és kompetensek vagyunk, valamint, hogy kimutatható eredményt érünk el. Ezt az értéket visszük tovább és fejlesztjük 2018-ban. Az elmúlt évben minden konzultánsuk hosszabb-rövidebb külföldi és belföldi képzéseken vett részt. A folyamatos képződés alapvető elvárás a Comlineban. A 2018-as év a mérhető fejlődés éve lesz minden területen, amit bevállalunk. Két markáns irányt fejlesztünk – Értékesítési üzletágat, valamint a Személyes stabilitás üzletágat.

Együttműködés

A szakmaiság és a specializáció magától értetődően megköveteli, hogy hasonló gondolkodású és minőséget nyújtó szakértőkkel alakítsunk ki szoros együttműködést, hogy még többet nyújtsunk a partnereinknek. Ezért dolgozunk együtt marketing szakértővel, gazdasági jogi szakértővel. Ezért vagyunk tagja a Professzionális Konzultánsok Egyesületének, és ezért csatlakoztunk és dolgozunk aktívan a BNI-ban.

Digitalizálódás

Már évek óta fejlesztjük, bővítjük a tudásbázisunkat. Ügyfeleink ismerik és szeretik a tárgyalástechnikai CD-jeinket, az értékesítési könyvet, az előadás videóinkat. 2017-ben megszületett az első cégre kidolgozott e-learning anyagunk, ami sikerrel fut is a cég belső képzési programjában. Tudjuk, hogy ez a jövő egyik fejlesztési iránya a teljes képzési piacon. Ezért ebben az évben elindítjuk az Értékesítési üzletág digitális, e-learning formáját valamint a Személyes stabilitás üzletág digitalizált szolgáltatási formáját. A tavalyi sikeren felbuzdulva beindítjuk a cégre szabott e-learning anyagok szolgáltatását is.

Összefoglalás

Mindent egybevéve, 2018-as év a jól bevált tradíciók továbbvitelének és a kor kihívásaira reagálva a hosszútávú stabilitás megalapozásának az éve lesz. Bízom benne, hogy ebből minden ügyfelünk ki fogja tudni venni a saját fejlődéséhez szükséges részt. Bízom benne, hogy együtt nagyon jó évünk lesz!