Hanganyagok

/Hanganyagok
 • Kifogáskezelési technika – letölthető hanganyag

  5 000 Ft (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t)
  Kifogások kezelését nem szeretik az értékesítők. Általában ezen a ponton szakad meg a tárgyalás vagy úszik el a kötés. Miről is szól ez a hanganyag:
  • Mi is a kifogás?
  • Helyes kifogáskezelés célja.
  • Kifogáskezelés módszertana
  Használd ezt a hanganyagot minden tárgyalásod előtt és garantált sikert fogsz aratni! A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlás kifizetését követően, kiküldjük e-mailben a letöltési linket hozzá. Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!
 • Először is szögezzük le, hogy a legtöbb értékesítő kifejezetten fázik az időpont egyeztetéstől telefonon, illetve a hideg hívástól. Mivel olvasod ezeket a sorokat jó eséllyel  Te is így vagy ezzel. A legtöbben kerülik, elbliccelik, visszautasítják és minden lehetséges „alternatív” megoldást képesek kitalálni, csakhogy megússzák a telefonos időpont egyeztetést. Igen, időpont egyeztetésről van szó, nem telefonon keresztüli értékesítésről. Még is, a többség el akarja kerülni ezt a munkát. Pedig tudjuk, nem lehet elkerülni az időpont egyeztetést, hiszen az értékesítés szerves része. Ha nincs megfelelő számú egyeztetett tárgyalási időpontod a potenciális ügyfelekkel, akkor esélyed sincs, üzleteket kötni nagy számban, és magas jutalékot bezsebelni! Ezért kell fejleszteni az időpont egyeztetési tudásodat. A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlást követően azonnal e-mailben kiküldjük a letöltési linket hozzá. Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!
 • Értékesítőként a sikered kulcsa a működő értékesítési technikán múlik. Nagyon kell rá figyelni, ha nem akarsz hatalmas bevételektől elesni, vagy átlapátolni konkurenseid zsebébe a vagyonodat. 21 év töretlenül sikeres, azonnal alkalmazható értékesítési tudását, most megszerezheted ebben a kiváló sorozatban. Ez a hanganyag, amit figyelmedbe ajánlunk, fontos eleme képzésünknek, melynek elvégzése után 30-350%-os eredménynövekedést értek el az általunk képzett értékesítők. A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlást követően azonnal e-mailben kiküldjük a letöltési linket hozzá. Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!
 • Mi a tudatos értékesítés?
  • Felkészülsz az ügyfélből, ismered a vágyait, érdeklődését, stílusát.
  • Tudsz vele kommunikálni.
  • Ki tudod belőle hozni, hogy mire szeretne megoldást találni.
  • Készen állsz arra és tudod is, hogyan tedd értékessé számára termékedet és hogyan juttasd el a döntésig!
  Használd ezt a hanganyagot minden tárgyalásod előtt és garantált sikert fogsz aratni! A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlást követően azonnal e-mailben kiküldjük a letöltési linket hozzá. Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!
 • Ugye minden ember más és más. Vannak, akik kedvesek, vannak, akik mogorvák, vannak, akik bíznak másokban, vannak, akik mindenkivel szemben bizalmatlanok. Az értékesítők nem válogathatnak, ha sikeresek akarnak lenni! Amennyiben megvan a tudásod hozzá hogyan kezeld a különböző típusú ügyfeleidet, nem is kell válogatnod. Tanuld meg a hanganyagból, hogy hogyan tudsz szót érteni a különböző típusú, gondolkodású emberekkel 100%-os biztonsággal!

  Szerezd meg ezt a hanganyagot és érts szót mindenkivel! Növeld meg a célpiacod és ügyfélkörödet ezáltal generálj extra bevételt!

  A fizetést követően azonnal kiküldjük e-mailben a hanganyagot mp3-as formátumban. Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!
 • A sikered kulcsa a kommunikációd minősége. Minél jobban ki tudod az ügyfél számára értékesen fejezni magad, annál sikeresebbé válsz. Értékesítőként minden perc drága számodra, ezért muszáj, hogy hatékonyan, eredményesen, lényegre törően tudj kommunikálni. Ez a hanganyag minden olyan szabállyal megismertet, amit ha alkalmazol garantáltan egyetértést fogsz elérni az ügyfeleddel!

  Rendeld meg most! A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlást követően azonnal e-mailben kiküldjük a letöltési linket hozzá. Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!
  • Hogyan tudod elérni, hogy tényleg ott legyen a tárgyaláson az ügyfeled, ne csak ott üljön és bólogasson?
  • Hogyan deríted ki, mik azok a tényezők, megoldásra váró problémák, amik gátolják vagy visszatartják az ügyfeleidet a céljaik elérésétől?
  • Hogyan tudod szembesíteni vele, hogy megoldásra van szüksége, amikor rajta kívül mindenki számára nyilvánvaló, de Ő még sem látja?
  Ismerd meg azt a technikát amivel elérhető, hogy az ügyfél érdeklődő legyen. Valóban akarja a megoldást és nyúljon az általad felkínált lehetőség után. Ennek a technikának az alkalmazásához ismerned kell a ROM-skálát, mellyel eléred, hogy érdeklődővé válljon. Vedd meg most ezt a hanganyagot, és sajátítsd el ezt a tudást! A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlást követően azonnal e-mailben kiküldjük a letöltési linket hozzá. Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!
 • Minőségi kommunikáció. Ez a legfontosabb tényezője a sikernek. Ahhoz, hogy alkalmazni tudd, fel kell keltened az érdeklődést a magad irányába. Szerezd meg mások figyelmét, bármilyen helyzetben. Alkalmazd a hanganyagban található jól bevált és bárhol működtethető technikát! A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlást követően azonnal e-mailben kiküldjük a letöltési linket hozzá. Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!
 • Bizony az értékesítésnek vannak technikái. Minden egyes tárgyalás más és más, így mindegyiknél alkalmazkodnunk kell a helyzethez. Mivel te is hatékonyságra törekszel, nem engedheted meg magadnak, hogy akár egy tárgyalás is azért essen kútba, mert nem ismerted fel, hogy épp akkor ott, mit kellett volna tenned! Ez a dupla hanganyag tartalmazza azokat a trükköket, technikákat, fogásokat, melyeket ügyesen felhasználva, csak győztesként állhatsz fel egy tárgyalóasztaltól! Kifogáskezelés, lezárás, prezentálás.

  A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlást követően azonnal e-mailben kiküldjük a letöltési linket hozzá. Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!