Személyes érintettség elérése-Rom Skála – letölthető hanganyag

//Személyes érintettség elérése-Rom Skála – letölthető hanganyag

Személyes érintettség elérése-Rom Skála – letölthető hanganyag

20 000 Ft (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t)

  • Hogyan tudod elérni, hogy tényleg ott legyen a tárgyaláson az ügyfeled, ne csak ott üljön és bólogasson?
  • Hogyan deríted ki, mik azok a tényezők, megoldásra váró problémák, amik gátolják vagy visszatartják az ügyfeleidet a céljaik elérésétől?
  • Hogyan tudod szembesíteni vele, hogy megoldásra van szüksége, amikor rajta kívül mindenki számára nyilvánvaló, de Ő még sem látja?

Ismerd meg azt a technikát amivel elérhető, hogy az ügyfél érdeklődő legyen. Valóban akarja a megoldást és nyúljon az általad felkínált lehetőség után. Ennek a technikának az alkalmazásához ismerned kell a ROM-skálát, mellyel eléred, hogy érdeklődővé válljon. Vedd meg most ezt a hanganyagot, és sajátítsd el ezt a tudást!

A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlást követően azonnal e-mailben kiküldjük a letöltési linket hozzá.

Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!

Kategória:

Leírás

Biztos Te is voltál abban a helyzetben, amikor leültél egy tárgyalásra, Te mondtad a tuttit, de a másik fél az csak úgy ült, szemlélődött, mintha ott se lenne. Tudod, hogy mi a problémája, tudod is rá a megoldást, de hogy nyisd fel a szemét? Az ilyen egyénnel nehéz tárgyalni. De ha ismered a hanganyagban található technikát nincs az az ügyfél, akinek ne tudnád megtalálni azt a területet, amivel fel tudod ébreszteni és érdeklődővé tudod varázsolni az irányodba. Ha nem tudod áttörni ezt a gátat, esélyed sincs a sikerre.

Vedd meg a hanganyagot és érd el, hogy ügyfeleid akarják tőled a megoldást és örüljenek a veled való találkozásnak!