Kulcs a sikeres értékesítéshez – Teljes sorozat – Letölthető hanganyag

//Kulcs a sikeres értékesítéshez – Teljes sorozat – Letölthető hanganyag

Kulcs a sikeres értékesítéshez – Teljes sorozat – Letölthető hanganyag

42 500 Ft (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t)

Értékesítőként a sikered kulcsa a működő értékesítési technikán múlik. Nagyon kell rá figyelni, ha nem akarsz hatalmas bevételektől elesni, vagy átlapátolni konkurenseid zsebébe a vagyonodat. 21 év töretlenül sikeres, azonnal alkalmazható értékesítési tudását, most megszerezheted ebben a kiváló sorozatban. Ez a hanganyag, amit figyelmedbe ajánlunk, fontos eleme képzésünknek, melynek elvégzése után 30-350%-os eredménynövekedést értek el az általunk képzett értékesítők.

A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlást követően azonnal e-mailben kiküldjük a letöltési linket hozzá.

Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!

Kategória:

Leírás

Hogyan lehetnél még sikeresebb az értékesítésben és mi kellene ahhoz, hogy még több bevételt termelhess?

  •      Milyen értékesítési technikákat alkalmazz, ha valódi eredményeket szeretnél?
  •      Mely lépéssorozaton kell végighaladnod a sikeres lezárás érdekében?
  •      Hogyan érts szót a legkülönbözőbb típusú emberekkel és hogyan találd meg a közös hangot a nehezebb vevőkkel?

Kevés olyan átfogó tudásanyag létezik, amely az értékesítés teljes folyamatán végigvezet és minden, a témában felmerülő kérdésre választ ad, ellentmondások nélkül. Ha szeretnél rövid idő alatt a sikeres értékesítő lenni ez a jól összefoglalt és teljes körű tudásanyag megalapozza minőségi tudásodat, amit akár a hanganyagok meghallgatása után, azonnal alkalmazhatsz is. A Kulcs a sikeres értékesítéshez hanganyag sorozat az egyetlen olyan sorozat, mely összegyűjtötte mindazt a tudást, mely szükséges a hatékony értékesítéshez. Végig vezet az értékesítés teljes folyamatán és választ ad a következő kérdésekre:

  •      Hogyan épül fel az értékesítés?
  •      Hol van a legtöbb tartalék az értékesítési munkában?
  •      Hol nem elég hatékonyak az értékesítők?
  •      Hol cserélik le áralkuval az üzletkötők a tényleges munkát?

Tanulj az egyik legjobb értékesítési specialistától!

Nagy Béla, a Comline ügyvezetője állította össze ezt a remek tudásanyagot, mely nélkülözhetetlen része az értékesítési képzésünknek. Béla 22 éve aktív értékesítő és 21 éve gyakorló tréner. Ez idő alatt több mint 50.000 értékesítőt képezett személyesen, olyanokat, akik évről évre nyerik el a legjobb értékesítői címeket a hazai biztosítási szakmában. Átlagosan 30-350%-os bevételnövekedést értünk el képzéseink során. Béla a legjobb trénerek egyike, ma Magyarországon. Nem csak a levegőbe beszél, egyszerű és valódi eredményeket hozó tudást ad át, könnyen érthető formában. Jelszava, az egyszerűség. Ez a hanganyag sorozat a képzés esszenciáját tartalmazza. Szerezd be most az egész sorozatot és képezd magad sikeres értékesítővé!