Tárgyalástechnika (Kulcs a sikeres értékesítéshez 4-5. – letölthető hanganyag)

//Tárgyalástechnika (Kulcs a sikeres értékesítéshez 4-5. – letölthető hanganyag)

Tárgyalástechnika (Kulcs a sikeres értékesítéshez 4-5. – letölthető hanganyag)

18 000 Ft (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t)

Bizony az értékesítésnek vannak technikái. Minden egyes tárgyalás más és más, így mindegyiknél alkalmazkodnunk kell a helyzethez. Mivel te is hatékonyságra törekszel, nem engedheted meg magadnak, hogy akár egy tárgyalás is azért essen kútba, mert nem ismerted fel, hogy épp akkor ott, mit kellett volna tenned! Ez a dupla hanganyag tartalmazza azokat a trükköket, technikákat, fogásokat, melyeket ügyesen felhasználva, csak győztesként állhatsz fel egy tárgyalóasztaltól! Kifogáskezelés, lezárás, prezentálás.

A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlást követően azonnal e-mailben kiküldjük a letöltési linket hozzá.

Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!

Kategória:

Leírás

Ez a dupla hanganyag tartalmazza az összes szükséges tárgyalástechnikai fogást, mit, mikor, hogyan kell csinálnia egy értékesítőnek a tárgyaláson. Tartalmaz trükköket, praktikákat, működő fogásokat is, hogy minden hallgató megtalálja az ő stílusához illő fogásokat! Ezzel a hanganyaggal felvértezve magad úgy mész el egy tárgyalásra, hogy fel vagy készülve mindenre.

Tanuld meg, :

  • hogy nem a lezáráson, hanem annak előkészítésén múlik a sikered!
  • hogyan találd meg a közös hangot az ügyfeleddel!
  • hogyan kérdezz!
  • hogyan kezeld magabiztosan a kifogásokat!
  • mi a támogatás művészete!
  • hogyan zárj sikeresen!

Szerezd meg a hanganyagot és építsd be az értékesítési technikádba mindazt az azonnal alkalmazható technikát, mellyel garantáltan nyertes leszel egy tárgyaláson!