Az értékesítés nem szerencsejáték

//Az értékesítés nem szerencsejáték

Az értékesítés nem szerencsejáték

2 950 Ft (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t)

Ha elolvasod ezt az egyszerű, gyakorlatias zsebkönyvet, tudni fogod, mit kell tenni és miért, hogy magabiztos értékesítő légy, aki bármilyen embernek el tud adni.

Mivel képes leszel tudatosan irányítani az értékesítést, bátrabb leszel, megnő az önbizalmad, elfelejtheted a kapcsolatba lépési nehézségeket és a nagyobb bevétel tervezésének érzése tölt el, a „nehezen szánod rá magad” érzés helyett.

Látni fogod, miért megy jól vagy miért nem megy jól olykor és az eladások nem a szerencsén múlnak majd.

Személyes átvételre is van lehetőség a Budapesten az irodánkban, illetve rendezvényeinken. 

Házhoz szállítás díja bruttó 1320 Ft. 

Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!

Kategória:

Leírás

Nézd meg Nagy Béla ajánlását a könyvhöz:

Ez a könyv, melyet hamarosan már a kezedben tartasz, nem egy sablon könyv, mely tartalmazza az eddig megjelent sikerkönyvek legszebb mondatait. Nem egy olyan könyv, mely pusztán az íróasztal feletti elmélkedést foglalja magába. EZ A KÖNYV nem más, mint MAGA AZ ÉLET. Több ezer megtett kilométer, talpalás, telefonálás, egyeztetés, sikeres tárgyalás és üzletkötés minden fortélyát tartalmazza. Olyan technikákat és fortélyokat, melyeket máshonnan nem tudsz megszerezni.

Nem a technikák számától függ, hogy mennyire vagy sikeres. Hanem attól, hogy megérted-e, hogy mi történik az értékesítési folyamat hátterében, megérted-e, hogy miért működik valami az egyik embernél, és miért nem hoz eredményt a másiknál. Ez a könyv nem egy újabb, sokadik könyv az értékesítési technikák témakörében. Ez a könyv kiegészítője a többinek.