A figyelem megszerzésének magas iskolája – letölthető hanganyag

//A figyelem megszerzésének magas iskolája – letölthető hanganyag

A figyelem megszerzésének magas iskolája – letölthető hanganyag

10 000 Ft (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t)

Minőségi kommunikáció. Ez a legfontosabb tényezője a sikernek. Ahhoz, hogy alkalmazni tudd, fel kell keltened az érdeklődést a magad irányába. Szerezd meg mások figyelmét, bármilyen helyzetben. Alkalmazd a hanganyagban található jól bevált és bárhol működtethető technikát!

A hanganyag Mp3-as formátumú. A vásárlást követően azonnal e-mailben kiküldjük a letöltési linket hozzá.

Csatlakozz a Sales Klubba és vedd igénybe a 20%-os kedvezményt és a további lehetőségeket. További információkért kattints ide!

Kategória:

Leírás

Mi a legfontosabb tényezője a sikeres értékesítésnek? A kommunikáció minősége! Ha jól tudsz kommunikálni, bármire képes vagy. Ahhoz, hogy valakivel elérj odáig, hogy kommunikálni tudj, meg kell szerezned és fenn kell, hogy tartsd a figyelmét, bármi áron. Ez az egyedülálló hanganyag a legjobb üzleti barátod lesz. Nem lesz olyan helyzet, hogy ne tudjál valakit érdeklődővé tenni. EZ A MŰKÖDŐ TECHNIKA bárhol, bármikor, bárkinél alkalmazható. Tekintet nélkül működik bármilyen embertípusnál, bármilyen élethelyzetben. Legyen a cél magánéleti, vagy üzleti, mostantól kezdve nincs olyan ember a bolygón, akivel ne tudnál kapcsolatba lépni. SZEREZD BE EZT A HANGANYAGOT ÉS SZEREZZ MEG MINDEN FIGYELMET, AMIT SZERETNÉL!