KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING

amivel még eredményesebbé teszed az értékesítési technikádat –

Veszítettél már el üzletet a hatékony kommunikáció hiánya miatt?

Előfordult már, hogy

 • váratlanul ért, amit az ügyfél mondott és nem tudtál megfelelően reagálni és csak később jutott eszedbe a megfelelő válasz?
 • kaptál kellemetlen kérdést, amivel hirtelen nem tudtál mit kezdeni?
 • túl bőbeszédű volt a partner és elvitte a témáról a fókuszt?
 • az ügyfeleidtől azt kaptad, hogy túl rámenős vagy erőszakos vagy?
 • úgy érezted, nem tudod átvinni az akaratodat?

Nem kell, hogy így legyen!

A hatékony kommunikációnak megvan az a módja, aminek használatával nyugodtan, kiegyensúlyozottan tudod irányítani a tárgyalásaidat, üzletfeleidet, emiatt nem csúsznak majd ki a kezedből. Olyan hatással leszel az üzletfeleidre, hogy szívesen meghallgatnak, megértenek és együttműködnek veled.

Hogyan éred ezt el?

Megismered a kommunikáció összetevőit és helyes formáját, aztán begyakorlod, hogy:

 • ne kalandozzon el a figyelmed tárgyalás közben
 • semmivel se tudjanak kizökkenteni a nyugalmadból egy tárgyalás során
 • hogyan irányíts egy beszélgetést elejétől végéig észrevétlenül
 • minden szavadat értsék és figyeljék egy tárgyalás során
 • hogyan légy „jó hallgatóság”
 • hogyan fejezz be egy tárgyalást, ha már nem akarod folytatni
 • hogyan javítsd ki a hibákat mások kommunikációjában

Ki segít, hogy tényleg elérd ezt az eredményt?

Pál Zsolt

A tréninget Pál Zsolt felügyeli, aki a mai napig aktív színész és tréner. A végzetteknél évente forinttízmilliókban mérhető a bevételemelkedés, a hatékonyabb kommunikáció eredményeképpen. Mint építészmérnök, a működő, gyakorlatias tudás híve.

Több ezer kezdő és profi értékesítőt, hálózatépítőt, kereskedőt képzett már. Munkájának eredményeképpen több területen is beszámolnak nem csak a bevétel emelkedéséről, hanem a vállalati, üzleti konfliktusok számának csökkenéséről is. Sok értékesítő vallja, hogy a Kommunikációs tréning adta meg a végső magabiztosságot a sikeréhez. Sikerének titka a következetesség, a gyakorlatiasság és a rendkívül magas empátia.

A kommunikációs tréning ára

A tréninget minimum 10 fő részvételével tartjuk, ha szeretnél részt venni rajta, előre le kell foglalnod a helyedet. Az időtartama 3 nap. A tréning ára:

 • Ha még nem végeztél tréninget nálunk: 270.000 Ft + Áfa / Fő
 • Ha már elvégezted a Kulcs a sikeres értékesítéshez tréninget, akkor: 120.000 Ft + Áfa / Fő

Helyszíni fizetésre nincs lehetőség.

Elégedettségi garancia

Mivel, a sok ezer tréningvégzett tapasztalata is megerősíti, hogy ez a tréning az emberi viselkedés alapelveinek gyakorlatias felhasználásán alapul, biztosan tudjuk, hogy ha elvégzed, akkor képes leszel mindig irányítani a kommunikációdat és a tárgyalásaidat. Ezért, ha a képzés első napjának végén úgy látod, hogy nem leszel eredményesebb, akkor visszatérítjük az árát!”

Nagy Béla-

Most már igazán nincs min gondolkodnod!

Jelentkezz most!

Hol lesz és mikor a képzés?

Következő időpont:

Szervezés alatt. Jelentkezést követően felvesszük veled a kapcsolatot és pontosítjuk a lehetséges dátumokat.

Helyszín: 1221 Budapest Kocsola út 5.

Mit veszítesz, ha nem jössz el?

Mennyibe kerül neked, amikor nem reagálsz megfelelően?

Mennyit veszítesz, a meg nem kötött üzletekkel?

Ne halogasd a döntést, hozz ki még többet magadból!
Jelentkezz most a tréningre!

Kérdésed van? További információra lenne szükséged?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés

A tréningről mondták:

„A tréning során megtanultam, hogy türelmesen végig tudjam hallgatni a másik felet és ne szóljak bele a mondanivalójába, ezáltal jobban megértettem az általa kommunikált üzenetet. A gyakorlatokat alkalmazva könnyebben, nyugodtabban és gördülékenyebben kommunikálok, ezáltal az általam küldött üzenet is könnyebben célba ér, jobban érhető. A jobb kommunikációval könnyebben elérem a célomat, ezáltal nyugodtabb vagyok, kevesebb stressz ér, kevesebb időm megy el apróbb dolgokra, illetve könnyebb megoldani a problémákat is. Ugyanannyi idő alatt sokkal több dolgot elvégzek!”

Kiss Dénes – ingatlan értékesítő

„Számomra nagyon hasznos és tanulságos volt z tréning, mivel sokat segít abban, hogy az ügyfelekkel és a kollégákkal  nyugodt, magabiztos és irányítható kommunikációt folytassak úgy, hogy azzal senkit ne bántsak meg. Úgy gondolom, hogy a mindennapokban és a munkámban is állandó fejlődésre van szükség, amihez ez a képzés is nagyban hozzájárul. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok!”

Soroksári Tamás – területi képviselő

„ Az alkalmazott technikák által nyújtott előnyök nagyon megerősítettek! Tisztánlátást és magabiztosságot kaptam. Olyan hasznos technika lesz a jövőben, amely által uralom a kommunikációt, jobban tudom irányítani az embereket.”

Mészáros Tibor – értékesítési vezető

„Nyugodtabb tudok maradni, ha valaki próbál kizökkenteni és  képes vagyok visszaterelni a beszélgetést az eredeti témára. Nagyon tetszett a nem válaszolás úgy, hogy közben kielégítettem valaki kérdését, legalábbis olyan mintha válaszoltam volna, de közben nem. Ezt a politikusok csinálják mesterfokon, de most már számomra is érthető, hogy ezt reflexszerűen hogy csinálják. Jó tréning volt, úgy gondolom  összességében magabiztosabb leszek a kommunikációban, mert tudom hogy én tudom irányítani a kommunikációt a partneremmel. Köszönöm!”

Kiss Valéria- értékesítő