Sikeres időpont egyeztetés / gondtalan hideghívás tréning

Itt közösségben, tét nélkül, elsajátíthatod a telefonálás gyakorlatát, megismerheted a működő technikákat, a tuti trükköket, praktikákat!

Comline hideghívás tréningje

A hideghívás tréningen szert teszel a sikeres telefonos időpont egyeztetés technikájára, gyakorlati fogásaira. Segítünk összeállítani a jó szövegedet, és alkalmad lesz kipróbálni élesben a tanultakat.Ha részt veszel rajta, meglesz az az előnyöd, hogy át tudjuk beszélni a tapasztalatokat. Nem kell mindenki előtt szerepelned, csak gyakorolnod kell! Csoportban leszel, ezért a csoport ereje fog átsegíteni a nehézségeken. Élvezni fogod, sokat nevetünk és észrevétlenül átviszünk a tű fokán, és segítünk Neked abban, hogy a telefonálás ne jelentsen gondot többé.

 • Milyen tudást tudsz megszerezni ezen a tréningen?
  Az az értékesítő, aki ezen a tréningen kiképződik, elsajátítja a telefonálás gyakorlatát, megismeri a működő technikákat, a tuti trükköket, praktikákat! Képes leszel magabiztosan és félelem nélkül telefonálni.

 • Mennyi időt vesz igénybe?
  A tréning teljes hossza 1 alkalom, 6 óra.

 • Hogyan folyik a tréning?
  A tréning csoportos formában zajlik.

 • Mikor kezdődik a tréning?
  A tréning előre meghirdetett időpontban kerül megrendezésre, jelentkezni ezen az oldalon lentebb tudsz.

A hideghívás tréning tematikája

Milyen az átütő szándék és hogyan csináld?

Ha egyet kihagysz, a szerencsére bízod magad!

Hiszed vagy nem, erre is be kell melegíteni, mint a futásra!

Összeállítunk ütős szövegeket, amelyek 10-ből 9-szer működni fognak. Addig tökéletesítjük őket, amíg mindenkinek lesz egy olyan, amiben hisz, amit szívesen mond.

Telefonos trükkök: szerezd meg a hívott fél valódi figyelmét azonnal. Ez a lépés nem kihagyható, mert különben könnyen leráznak!

Mondj olyat, hogy meghallgassanak! – kidolgozzuk, gyakoroljuk!

Mondj olyat, hogy „beengedjenek” – kidolgozzuk, gyakoroljuk!

Hogyan kezeld az elutasítást? – elsőre, mint egy akadályt, ami „természetes”, hogy felmerült! Összeszedjük a tipikus kifogásokat, kidolgozzuk a kezelését és gyakoroljuk, hogy ne tudjanak lerázni könnyen, és tudj időpontot egyeztetni!

Hogyan tartsd fenn a elszántságod úgy, hogy senki se tudjon letörni? – a sikered egyik titka, hogy kitartó tudsz maradni. Ebben a pontban kapsz erre is működő trükköket!

Éles időpont egyeztető gyakorlat – hogy megtapasztald a sikert és soha többé ne jelentsen gondot telefonon egyeztetni!

A hideghívás tréning referenciái

Az értékesítőim nagyon jó nézőpontot és konkrét eszközöket kaptak az új ügyfelek megkeresésénél, a kulcsfontosságú hideg hívásokhoz.

Molnár Tamás , Értékesítési vezető

Eddig végzett munkám során megerősített abban, hogy technikailag fejlődtem, javultam, viszont vannak olyan technikák, amiben még fejlődnöm kell.

A tréner kiváló szaktudással rendelkezik, érthető, alkalmazható, és összeszedett volt, amit átadott.

Nagyon jól éreztem magam, KÖSZÖNÖM!

Varga Eszter, alkalmazott értékesítő

A tréning szórakoztató volt, és példákkal jól szemléltetett.

Zagyva Sándor, Pénzügyi tanácsadó

Hideghívás tréning oktatója

Nagy Béla vagyok, a Comline Budapest Kft. tulajdonosa. A mai napig aktívan dolgozom, mint értékesítő és tréner, egyszerűen azért mert szeretek értékesíteni és működő megoldásokat adni másoknak, amivel elérhetik üzleti és személyes céljaikat.

Évente átlagosan 100.000.000,- forintnyi plusz üzletet kötnek az értékesítők a tréningjeim után. Tudom, hogy ez nagy szám, de az utánkövetéseink és partnereink, résztvevőink visszajelzése alapján valóban ez az eredmény.

Mint mérnök, a működő, gyakorlatias tudás híve vagyok, a képzéseimet 22 éve ennek a szellemében tartom.

Több ezer kezdő és profi értékesítőt, hálózatépítőt, kereskedőt képeztem már. Több területen az általam oktatott tudással nyerték el az értékesítők az év értékesítője, vagy a világ legjobb értékesítője címet. Hanganyagaimat több ezren hallgatták már. Sikerem titka az azonnal használható, működő és gyakorlati tudásban rejlik.

Az általam átadott tudás nem csak az üzleti életben, hanem a magánéletben is jól használható.

Mottóm:

“Az kap csokit, aki kér!”

100% pénz-visszafizetési garancia

100% garanciát vállalunk arra, ha tréning közben úgy érzed, ez nem a Te képzésed, visszaadjuk a tréning teljes árát. 

Mivel a sikeres időpont egyeztetés / gondtalan hideghívás tréning a legprecízebben kidolgozott időpont egyeztetés / hideghívás tréning, ezért biztosan tudjuk, hogy ezen a tréningen látni fogod, mit hagytál ki eddig telefonálásaid közben és mi a megoldás, amivel mostantól sikeresebb leszel. Ezért ajánlom fel, hogy ha az előadás közben nem így látod, akkor visszatérítjük az árát.

Résztvevők véleményei és visszajelzéseik

Érdeklődöm a hideghívás tréning iránt

Örülünk, hogy eddig eljutottál. Mielőtt döntenél és jelentkeznél, szeretnénk megismerni Téged, hogy a Comline hideghívás tréningje valóban a jó megoldás számodra.

Előfeltétel a jelentkezéshez

Gyakorló aktív értékesítő, megalapozott termékismeret.

Nem támogatott termékek, szolgáltatások: 

Fegyverkereskedés, szexipar, gyógyszer kereskedelem, önkormányzatok, állami egészségügy.