Tanulj meg szerencsefaktor nélkül üzletet kötni és javítsd eredményeidet akár 200-300%-kal

Life in the fast lane
Élet a belső sávban

vezetői csúcstalálkozó júniusban

"Csak a konkurensednél kell, hogy gyorsabb légy!"

Értékesítési képzéseinkkel a nálunk tanulók 300%-kal javítottak eredményeinken.

Ez neked is elérhető, válaszd ki kurzusainkból a számodra megfelelőt:

Értékesítési képzés

Vezetői bemutató workshop

Élet a belső sávban

Tartalmaink

Tudástár

Cikkek, videók, kurzusok

Webshop

Könyv, E-book, Hanganyag

Tréningjeink személyes fejlődéshez

Trénerjeink

Kátai Hajnalka
Tréner, Konzultáns, Megoldásfokuszú coach

Gyerekkorom óta azt az utat építettem, hogy segíteni tudjak mások számára. Ezért kezdtem pályámat az egyészségügyben és szocális területen. Valódi segítséget keresetem, olyat ami nemcsak tüneteket kezel és tüzet olt, hanem a problémák valódi okát találja meg, mérhető és tartós eredményeket, javulást hoz.

Ezért is lettem a Comline csapatának tagja 19 évvel ezelőtt.

Minden nap megtapasztalom az ügyfeleinknél a készségek fejlődését, a jobb életminőséget, a mérhető sikert és eredményeket.

Imádom ezt, mert feltölt, és arra motivál, hogy még több cégnek, és embernek adjunk hatékony segítséget, eszközöket a munkájához és életéhez.

Boros Péter
Konzultáns, Tréner

Küldetésemnek tartom, hogy segítsek embereknek jobbnak lenni, átmenni nehézségeken, tanulni és a tudást alkalmazásba venni, mert ha ők sikeresek, akkor én jól végeztem a dolgomat.

Konzultánsként a legnagyobb öröm, amikor látom a csillogást a szemekben, hogy valamit megértettek, fejlődtek, valami jobb lett, mint volt.

És mivel minden szervezet emberekre épül, amikor egy csapat a közös fejlődés útjára lép, nincs az a cél, amit el ne lehetne érniük. 25 év vezetői tapasztalattal ehhez tudok nagy segítséget adni.

Pál Zsolt
Tréner

Azt a felemelő érzést, hogy mások értékesítői tudását-képességét megemelve tudok hozzájárulni az életük sikeresebbé tételéhez, a 90-es évek közepén tapasztaltam meg. Először biztosítási hálózatépítőként, aztán ingatlan tanácsadóként-mentorként.

Azóta ez a szenvedélyemmé vált! Mottóm, hogy fizetségért is csak olyan tevékenységet végezzek, amit akár ingyen is csinálnék.

Célom, hogy az értékesítés ne csupán pénzkereset legyen az emberek számára, hanem élvezetes játék, aminek eredményeként ők is jobbá-könnyebbé tudják tenni az ügyfeleik életét, nem mellesleg úgy, hogy közben ezért jól meg is vannak fizetve!

Az ehhez vezető út során szükséges, mindamellett nem elégséges megérteni az emberek működését. Be is kell gyakorolni mindazt, ami működik!

Aztán, mikor -akár évek múlva- összefutok egy-egy olyan értékesítővel, akit képeztem, s elmondja azóta mi mindent sikerült elérnie, nos, olyankor tudom, megéri csinálni, még ha a vidám felismerések között néha meg-meg szenvedtettük is egymást a tréning gyakorlatok során!

Csíky Ferenc
Tréner

25 éves oktatói pályafutásom alatt több ezer rehabilitációs szakembert, gyógytornászt, edzőt, természetgyógyászt képeztem. Rehabilitációs szakemberként az elmúlt 30 évben több ezer ügyfelemnek segítettem az egészségügyi problémáik megoldásában. 

Oktatói tevékenységem során megtapasztaltam, hogy a terapeuták, edzők sikeressége nagyban azon múlik, hogy milyen hatékonyan tudják ÉRTÉKESSÉ tenni szolgáltatásukat ügyfeleik számára.

Rendszerekben, összefüggésekben gondolkozom. Így lehet csak igazán felfedni az erősségeket, amiket gyémánttá lehet csiszolni és azokat a területeket, készségeket, amelyek fejlesztésére figyelmet kell fordítani. Meggyőződésem, hogy az emberek közti kapcsolat kialakításához, javításához, a sikeres értékesítéshez a kulcs a hangolt kommunikáció.

Célom, hogy legjobb tudásom szerint támogassam ügyfeleinket abban, hogy gyémántként ragyoghassanak, átadva az eszközöket ahhoz, hogy biztosítsák sikerüket az értékesítében és az életükben egyaránt.

Varga László
Tréner

Édesanyám már kicsi gyerekkoromban mondta, hogy bizony sokat fogok csalódni, mert mindig mindenkinek segíteni akarok. Sosem akartam, hogy ebben a dologban igaza legyen ezért 13 éve úgy döntöttem, hogy hivatásommá teszem az emberek segítését. 

Saját projektemben az egészség területén fejlesztem a közönséget, a Comline kötelékében pedig azért felelek, hogy a tanulók mindig gyakorlatba tudják ültetni a tananyagot valamint, hogy a legtöbb kötelező iskolai képzéssel ellentétben élvezetes és izgalmas élménnyé váljon az új ismeretek elsajátítása.  Mert  minden tudás annyit ér amennyire gyakorlatban használható. 

Magam is folyamatosan tanulok és képzem magam és ezt a tevékenységemet nem is tervezem abbahagyni. Csak így érzem hitelesnek, hogy a fejlődés szépségeit népszerűsítem. 

Varga Szilárd
Konzultáns, Tréner

Nagyon fiatalon, 23 évesen lettem vezető egy 150 fős cégnél és azóta folyamatosan vezetőként dolgozom. Mindenhol megtaláltam a „mély vizet” és ösztönösen működtem nagyon sokáig, elég jó eredményekkel. Amióta tudatosan képzem magam, azóta lettem igazán jó vezető és ezt a szemléletet, tudást akarom átadni, megosztani olyan vezetőkkel, akik a saját területükön fejlődni akarnak. 22 év alatt több mint 30 év tapasztalatát gyűjtöttem össze úgy, hogy a saját cégem vezetése mellett üzleti kapcsolatépítő szervezetben is felelősséget vállalva építettem és vezettem vállalkozók olyan közösségét, akik ajánlásokkal segítik egymást és önként, fizetés nélkül dolgoznak egy csapatért. 2018-ban ennek eredményeként megkaptam az Év Kapcsolatépítője díjat, ami nagyban hozzájárult, hogy Kátai Hajni (aki most már kolléganőm) segítségével elinduljak az addig csak mélyen, tudat alatt megfogalmazott hívatásom felé, hogy segítsek másoknak is szintet lépni. Az Ő segítségével leírt célom, küldetésem pedig így hangzik: „Emelni az emberek érzelmi hangulatán, energiát, lendületet adni nekik, megmutatni, hogy a múlt nem azonos a jelennel, segíteni őket példaképpé válni.”