A Comline

/A Comline
A Comline2016-11-06T19:07:56+00:00

A Comline

Tisztelt Partnerem, leendő Partnerem!

A Comline 1996-ban azzal a céllal indult útjára, hogy az üzleti élet szereplői számára, egy működő, kipróbált vállalkozásszervezési,- irányítási, személyzetkezelési alapelvekre épített módszerrel, jó irányt és hatékony megoldást mutasson az eredményes vállalkozáshoz, hozzájárulva ezzel egy növekvő magyar gazdasághoz.

Indulásunk óta ismertek és sikeresek lettünk, mint szervezetfejlesztők. A Comline indulásától letette a voksát a világ egyik leggyorsabban fejlődő és teret hódító szervezési, irányítási módszere mellett, a WISE mellett. A világon több mint 500.000 cég használja nap, mint nap. Segítségével a cégek stabilak, nyereségesek, és ami talán még fontosabb üzletileg etikusak. Az USA legsikeresebb és legnagyobb mélyépítő cége ezzel a módszerrel lett a legnagyobb, nem rendítette meg a válság sem.

A szervezetfejlesztői munkánk magával hozta a vezetőképzést is. Minden cégben, ahol szervezetet fejlesztettünk, felkészítettük a vezetőket is, hogy meg tudják tartani az elért eredményeket. A Comline vezetőképzését addig fejlesztettük, hogy 2004-től már akkreditált képzésként tartják nyilván. 2007-től 2 évig együttműködésben a BGF-el másoddiplomás képzés keretében is képeztük a vezetőket. Amikor egy vezetőt képzünk, lényegében egy második szakmát adunk a kezébe.

A vezetőképzésünk lényege, hogy az elmélet mellett a gyakorlat kapja a fő hangsúlyt. A legnagyobb elismerés a számunkra az, amikor egy tulajdonos azt mondja, hogy bízik az általunk képzett alkalmazott vezetőjében, működik a cég a keze alatt. Ezért vagyunk, ezért dolgozunk.

 Számos tulajdonos partnerünk elérte, hogy ma már „csaktulajdonosként dolgozik cégében, ami stabil és sikeres.

Sikeresek lettünk értékesítés fejlesztésben, gyorsan elértük, majd meghaladtuk a 10.000 képzett értékesítőt. Az elmúlt 19 év tapasztalata megingathatatlan bizonyosságot adott, hogy a Comline képes tanítani az értékesítést, képes sikeressé tenni egy értékesítőt, képes emelni az értékesítési kultúrát.

Büszke vagyok rá, hogy az első ügyfeleink még most is az ügyfeleink és ma már barátság van közöttünk. A Comline mindig is több volt, mint egy képző, szolgáltató cég, mindig is többre törekedett, mint puszta tudás átadása. A kezdetektől számunkra a legfontosabb cél a partnereink állapotjavulásának elérése. Mérhető, kifejezhető állapotjavulásra törekedtünk, és törekszünk azóta is töretlenül.

Az elmúlt 19 év folyamatos változás volt az én életemben is. Beosztott vezetőként kezdtem, majd 1999-ben lehetőséget kaptam és tulajdonrészt vásároltam a Comline-ban. 2004 óta már, mint ügyvezető igazgató vezetem a céget és 2011 óta, mint egyedüli tulajdonos dolgozom azon, hogy fenntartva az eredeti célt, a Comline valódi értéket adjon minden partnerének.

Büszke vagyok a csapatra, akik sokszor bizonyítják, hogy többek, mint alkalmazottak. Specialisták, akik ugyan olyan elhivatottsággal végzik a munkájukat, mint én. Idézve egyik ügyfelünket, „azért szeretek ide járni, mert mindig feltöltődöm energiával közöttetek”, bizonyíték a számomra, hogy jó emberekkel vettem magam körül.

Hamarosan belépünk a 2x-esek táborába. Én a következő 10 évet is úgy képzelem el, hogy a Comline az a cég, aki arról ismert, hogy valódi megoldást ad, hogy állapot javulást ér el, legyen szó vállalkozásról, vagy egy személyről.

2015. június 30.

Barátsággal: Nagy Béla

Comline Tulajdonos